Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски потвърди за атаки както по военни, така и по цивилни цели

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога заяви, че в 4 часа локално време (и българско) тази заран Русия е възобновила ракетните удари, само че войските й са престанали да напредват в множеството посоки, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 887
В телевизионно изказване Зеленски сподели, че цел на съветските удари са били както военни, по този начин и цивилни обекти.

Президентът означи, че продължаващата съветска експанзия против страната му демонстрира, че глобите, наложени на Москва от Запада, не са задоволителни. Той сподели, че светът продължава да следи протичащото се Украйна отдалеко, добавя Ройтерс.

" Тази заран ние пазиме страната си сами, както направихме през вчерашния ден. Най-могъщите сили в света гледат отдалече. Вчерашните наказания убедиха ли Русия? Чуваме в небето си и виждаме на наша земя, че това не е задоволително ", съобщи той в послание, представено от осведомителна организация Укринформ.

Зеленски увери, че украинските сили вършат всичко допустимо да защитят страната. Той сподели също, че рано или късно Русия ще би трябвало да беседва с Украйна за преустановяване на боевете, показва Франс прес.


Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 887  В Харков хората имат чувство за същинска война В Харков хората имат чувство за същинска война  Кючуков: Трябва да сме мисли по какъв начин да се спре войната в Украйна, преди да стане световна Кючуков: Трябва да сме мисли по какъв начин да се спре войната в Украйна, преди да стане световна  Българин в Киев: Неадекватна е реакцията на посолството ни Българин в Киев: Неадекватна е реакцията на посолството ни
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР